Фирми от Силистра

"АНДРОНАС" ООД

"АНДРОНАС" ООД

Строителство

Монтаж и демонтаж на PVC и AL дограма, окачени тавани, гипскартон.

Адрес: гр. Силистра, Западна промишлена зона, завод "Добруджа"

Телефони: 089 432 85 86; 089 960 01 88

Имейл адрес: andronas@abv.bg

Добавена на: 16.01.2009